FRIDAY BITCH!!

Sitter i skolan då va, fredag och valborg och 8 månader med älskling, UNDERBART! Nej men slutar när som helst, och då ska man hem och städa lite snabbt, sedan drar jag iväg till älsklingen och bara tar det lugnt så får vi se om det blir middag som vi planerat ikväll.

Pusshej

i love you


världens underbaraste unge, min kusin son

Äntligen har man biljetterna hemma hos sig nu, nu är man mega taggad till på lördag :D:D Ska blir så jävla kul och så jävla skönt att få komma bort från denna äckliga värld. Och fick precis veta att alla biljetterna är slut, vilken tur vi hade som beställde de igår ;) annars hade det vart rökt för oss.

Nej men imorgon är det ju tv-kväll men amanda och sebbe som alltid, liten tradition sådär. Ska bli väldans trevligt, sedan på lördag så är det mysig middag med älsk, juste på fredag är det ju valborg och faktiskt 8 månader som jag och älsk har varit tillsammans, tihi.

Nu ska jag göra mig i ordning för att sova snart, är riktigt trött faktist, juste rättegången idag gick galant, hon (den tilltalande) kommer  förmodligen bli fälld, trots att hon nekade allt, men vi hade ju trots allt 2 vittnen varav ett vittne(jag) inte behövde vittna, eller ja de behövde inte mer bevis.

A drop in the ocean

Sitter på min första lektion och skriver på mitt och Lisas radiomanus och Lisa är inte ens här, och det går inte bra, med tanke på att jag inte vet exakt vad det ska handla om. Eller jag vet ju handligen men inte hur manuset ska se ut.. Och allt ska vara klart nästa lektion, och det kommer det ju inte bli. Får messa Lisa senare och se hur vi ska göra.

L.O.V.E

Trevlig kväll blev det. Fast ändrade planer, biljetterna är beställda till 1/5 istället ;) najs ska de bli iaf, taggad till 1000%. Nu ska jag bara fixa klart med mina appar sedan dra mig mot sängen. Ska livrädda med klassen imorgon btw, bläääää. Aja sometimes life is a bitch you know.
Nu ska jag somna gott med denna goding i mina öron:


I mina tankar finns det bara du.

Sebastian, jag älskar dig mer än mest!


Sometimes I think about you...


Kaffe gör susen i mitt hem... Skolan gick very well. Right, pollen har ju kommit nu och smart som jag var köpte jag en ny medicin i förra veckan, så jag behöver inte snora nu! Skrev lite på min essay när jag kom hem för ett tag sedan, men nu dricker jag kaffe och funderar på att gå ut och göra lite nytta. Senare ikväll kommer Amanda över så ska vi beställa biljetter till den 7/5, min födelsedagspresent från henne. Den var egentligen till en konsert men vi sket i den och beställer dessa istället.

It's friday biatch, let's party!!

Fredag och jag och älsklingen har fårr mycket gjort. Jag menar viss vi slutade 10.00 men då åkte vi hem till mig, och tanken var att vi bara skulle hämta en sak sedan åka till honom. Men det blev lite ändrat, vi stannade hos mig till ett och vi möblerade om, slängde ut min dåliga soffa och monterade ned min loftsäng, och även städat lite. Efter det åkte vi hem till älsklingen och åt lunch och nu efter ett tag vilande, så gör vi oss i ordning, för vi och några till ska på middag hos P-man. ska bli väldans trevligt.

Juste kom och tänka på igår att far har inte ringt, han skulle ju kommit hem i onsdags typ, men så kom jag på, "juste han kommer ju ingen vart, askmolnet, hahahahah, det går ju inga flyg!". Berättade det för min mor idag och hon skrattade lika mycket som jag. Nej gud va taskiga vi är, stackars pappa.

get out if you want to!

Sitter just nu hos underbaraste och äter ostfralla med latte till. Och förtillfället är han ute med hunden, jag orkade inte följa med eftersom det är sjukt kallt ute och jag hade inga varma kläder och ta på mig + att det småregnar.

Gjorde i alla fall mitt grymt försenade Grammar test, och det gick väl sådär, vissa delar kändes bra och vissa inte, men vi får se vad betyget blir. Nu när Sebbe snart kommer tillbaka hade jag tänkt mig att vi skulle kolla igenom våran matte rapport vi ska göra tillsammans, sen lite senare ska jag dra min hemåt och äta middag därefter träffa Amanda.

VIKTIGT ALLA BAJARE I BAJENLAND!!

Visa vilka som regerar – Grönvit flaggdag på tisdag
På initiativ från supporterled uppmanar vi alla att göra tisdagen till allmän grönvit flaggdag i Bajenland! När Hammarby lirar match ska det synas vilket lag som regerar. Häng ut din grönvita flagga, vimpel, halsduk eller liknande och klä stan i grönt och vitt.På tisda...g är det hemmapremiär på Söderstadion, och det ska förstås synas.
Tanken bakom initiativet att göra tisdagen till grönvit flagg dag är att om så många supportrar som möjligt hänger ut en flagga, vimpel eller liknande - från sina balkonger, köksfönster eller andra rum - kommer det märkas vilken klubb i stan som äger tisdagen den 20 april 2010. Lägg gärna upp på alla grupper ni känner till sprid detta .

I feel pretty

Efter att ha kommit hem från en 50 minuters morgonpromenad  i rask takt så känner jag mig faktiskt ganska duktig. Och när jag kom hem så sov min underbara mami så sött på soffan, kom faktiskt och tänka på att min mamma är fan den gulligaste sovande varelsen på vår jord.

NU: torka håret, sminka mig, plocka fram idrottskläderna och resten av skolsakerna. Hörs senare.
Pusshej


It felt awesome.

Precis stretchat efter en joggingrunda på kanske 5km. Kan säga att det var underbart att komma ut och bara springa av sig efter att ha pluggat stenhårt. Nu ska jag ta och läsa igenom all engelska gramatik igen sedan ska jag göra mig iordning inför sängen och plocka fram allt jag behöver inför morgondagen.


H.A.T.A. H.A.T.A

Jag blir så förbannad på Nordea, att de aldrig kan hantera min pengar på rätt sätt. Hoppas mamma typ skäller ut de riktigt ordentligt nu.

Its friday bitch!


Godmorgon.
Fredag idag, yeay.Och det regnar, piss också. Nej men som vanligt sitter jag på en 2-timmars lektion och har ingenting att göra.. Endast jag och Natalie här som är i min grupp. Men men nu är det fredag och efter skolan ska jag hem till älsklingen, och sen ivkäll ska vi iväg på middag i St: Eriksplan kommer blir trevligt med mat och massa skratt osv. Så vi ska väl bar a hem till honom och fixa oss och grejer. Kanske måste hem till mig innan och hämta en sak till sebbe efter skolan nu kom jag på.

Oh No!

Nyduschad och klar för skolan, ska ha min redovisning nu klockan 9, hoppas allt går bra. Måste fortsätta fixa lite innan jag drar till skolan, hörs senare.

Pusshej

My unle is the best!


Titta vad jag fick av farbror idag. Ja, precis ett presentkort på utvalda butiker i Farsta Centrum. Vill i gissa på hur mycket? Nej det blir för svårt, ska jag säga hur mycket? 600 kr, och det är jag mycket glad över. Så nu måste jag ta mig i kragen och åka till farsta och kolla vilka dessa utvalda butiker är så jag kan shoppa lite :)

Somethings is not right


Bild tagen i måndags.

Jag är helt utmattad efter denna dag. Det liksom värker i benen, först skola, sedan en promenad med älskling inne vid Rådmansgatan, därefter bestulen på min Ipod Tpouch(som jag sedan fick tillbaka med hjälp av Bosse) och efter det så blev det en lång runda i stan med Anna, juste inte att förglömma var på Stadsbiblioteket för att låna en bok jag ska läsa på engelskan. Och inte nog med det, när jag väl kom hem, var det bara att kasta i sig maten för att sedan skriva min redovisning inför ett svenska projekt imorgon. Och först nu kan jag koppla av med en kopp te, tända ljus och mysigt sälskap på skype.


i skolan

Sitter i skolan nu. och vill bara hem om jag ska vara ärlig. Men men nu är det skolan och så är det bara. Juste pratade med lillebror på tuben och eftersom vi inte ses så himla ofta så ska vi ses nästa vecka. Nej nu ska jag återgå till min lektion.

Tuesday 0619

Godmorgon.
Steg upp vid en tio i sex, gick ohc tog en snabbdusch, sen satte jag mig här och sydde ihop ett hål jag hade i tumpan på mina strumpisar, vilkat var väl lite fail att jag hade. Jag har också ringt och väckt min pojkvän med "VAKNA DET ÄR SÅ FINT VÄDER UTE!" hahah, lite kul. Nu ska jag gå och fixa något att äta. Hörs senare!

2156

Bästa veckodag: Fredagar är fina. Humör just nu: Superduper gald. Favoritgodis: Choklad och karameller. Något du absolut inte äter: Friterad banan. Kläder just nu: Strumpisar, new york tisha och baslinne. Musik just nu: Brännö Serenad - Håkan Hellström. Favoritsaft: Fläder och hallon. Dagens längtan: då pengarna rullar in på kontot. Hur många kuddar sover du med: 4. Spelar du något instrument: nja ibland guran. Dagens frisyr: Äckligt utsläppt. Kommer du ihåg din första kärlek: Oja. Den glömmer man aldrig. Har du några homosexuella vänner: Ja! Tror du på att det är möjligt att vara trogen föralltid: Allt går bara man vill. Ser du på kärleken som ett misstag: Verkligen inte. Det är bland det finaste som finns. Bio eller promenad: Inget slår en promenad med fint sällskap en sen sommarkväll.

Natti natt.

2103

Underbar kväll i solskenet med vännen min. Lite pics togs och massa snack och music. Tack för ikväll!

1721


Jag känner lite av ett shoppingsug, men är luspank för tillfället. Aja tog en promenad, mötte mamma i centrum och handlade lite, nu är jag hemma igen. Amanda är påväg hit tror det blir en promenad mot strand senare, funtar på att ta med mig kameran ut. Och juste på ondsdag ska jag träffa bästaste anna, bestämde vi tidigare idag :)

MONDAY, and its good


Pocky, det godaste som finns. Undra om de finns i Sverige, måste forska vidare i det.

Första skoldagen. Gick med andra ord strålande, hade en lektion som var hellugn. Slutade runt 12, då drog jag och underbaraste och åt lunch och efter det åkte jag hem och skrev klart min träningsrapport(den ska vara inlämnad imorgon), phuu. nu har jag inget mer jag behöver stressa till så vitt jag vet, eller jo jag ska evt göra ett grammatiktest i engeslka nu i veckan men ahvet inte så mycket om det. Nu börjar min huvudverk bli värre så ska försöka hitta på något annat.


its time to sing


Helgen har vart underbar. pluggat och tagit det lugnt. Nu ska vi sjunga Singstar Beatles som Carro kom hem med igår.
Pusshej

allt är försvunnet


Bild från sommaren 08, då claudia va hos oss hela tiden.

Idag är dagen då jag säger farväl till vårat landställe, som vi haft hela mitt liv. Vi ska dit snart och hämta alla våra saker, sedan kommer mäklaren och sedan är det adjös. Det är skit jobbigt, jag kommer verkligenm sakna det, nu istället måste jag sitta hemma i en lägenhet varje sommar och det är ju inte så kul. Nu ska jag försöka väcka pojkvännen och få i honom lite frukost sedan ska vi väl ge oss iväg.

i. love. you.


we heart it


Alltid kaffekoppen på morgonen, we love it. nej men ska straxt göra mig i ordning, har lite saker att uträtta. Sen vid 13:00 ska jag möta upp min kära vän Anna, tar väl en runda i stan med massa sol. Nu ska jag singa och väcka min pojkvän, han vaknade ju inte för 20 min sen när jag ringde första gången.

rubrik. mitt. i. natten.


Klockan tickar och jag börjar bli trött, pratar fortfarande med tubben, planerar lite inför i helgen lite mys sådär, men vi måste även få in lite plugg också. Juste jag och amanda har kommit fram till att det kommer bli en och annan grillkväll senare också ;) Nej nu måste jag fixa lite sedan lägga migoch soooova.

Pusshej

FUCK THAT

Heeeeeeej! Kom hem för ett tag sedan, blev en promenad till strand sedan växlade jag också mina 60,50 i 50-öringar, så nu har vi inga öringar längre, SKÖNT! NU sitter jag och pratar med tubben(sebbes nya smeknamn) i telefon samtidigt som 3OH!3 dunkar högtalarna.

everything i do, i do it for you not for me.


Dålig uppdatering pågrund av mycket att göra men nu ska jag bättra mig, eller försöka i alla fall. Men nu är det nästin till lov för min del. Ikväll ska jag träffa Amanda, det blir väl det vanliga prat, promenad osv :) jag har faktist tränat idag, cyklat lite mer än en halv mil, duktigt må jag säga, lika mycket igår. Känner mig duktig ;) ska nog cykla lite mer på fredag kanske. Nej nu ropar mamma, nu är det middag.

pusshej.

HELG

Nu är jag färdig för en 50 minuters lektion, ska kila iväg halv för att möta upp min pojkvän på pendeln i spånga lite över 10. Som sagt endast en 50 minuters lektion och sedan HELG! Känns superduper skönt, Och senare när NK ringer ska jag åka dit för att hämta en sak som jag beställt. Ja, sedan idag händer det väl inge mer. Amanda kommer hit ikväll för en tv-kväll med mig och Sebbe. Juste jag har på min/pojkvännens nya skjorta på mig, GUD va mysig den var rent ut sagt. LÄgger upp bilde senare.

Pusshej

RSS 2.0