You really want me?


Idag har jag vart på NK med amanda, sedan i lite andra butiker, köpte en ny skjorta som både jag och min pojkvän kan använda, superfin var den. Jag har även hunnit med att plugga lite engelska, och skrivit ett referat på en intervju. känner mig lite duktig faktiskt. nej nu ska ja säga godnatt till min pojkvän och gå och lägga mig, har sovmorogn till 11, och sen slutar jag 12, superduper skönt ju.

Puss och godnatt!

Godnatt folks


present.kort


Helgen har vart underbar, i fredags var jag ju bjuden på middag med vänner hos min pojkvän, och i lördags tog jag det bara lugnt, pluggade lite. Sen i igår(söndags) så var jag hos pojkvännen, vi pluggade lite och sedan var det kalas för mig ;) fick en datormus(äntligen) och ett presentkort på h&m av sebbes underbara familj. Till det blev det också en supergod marrängtårta.

Spargrisen ovan fick jag av min pojkvän, behövde verkligen en sådan för att stoppa undan pengar till Nice och Gran Canaria, sedan Ipod Touchen fick jag av min mamma och styvpappa.

Saturday sucks when im alone.


Nu har jag försökt skriva lite på min Essay som ska vara inne på måndag, men känner att jag inte riktigt kan koncentrera mig, så jag komme ringen stans, kanske lite för att det är lördag och jag längtar tills min pojkvän kommer hit senare ikväll(han är på teater med la familia). Så istället sitter jag här och lyssnar på Magnus Weidenskog i min nya bebis, så underbart.

Nu ska jag tala lite med min mor och göra mig en kopp te, kanske sätta på en film också nej måste försöka skriva mer, och juste imorgon är det kalas hos älsklingen, de ska fira mig med tårta och paket, ska bli mysigt.

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll, puss.

FRIDAY!


Nu är det fredag och jag sitter på den mest onödigaste lektion, jag är klar med mitt i projektarbetet och vafan gör jag här då? Jo, det ska jag säga, jag sitter på facebook. Förstår inte att jag inte stannar hemma på dessa lektioner när jag inte ens har något att göra... Aja fredag är gött, ska ringa och väcka Nora nu som ska möta mig sen och senare ska vi röra oss vidare till Sebbe för kalas, där det bjuds på vänner, mat, film, presenter och massa trevligt. Våra vänner ska nämligen fira mig och Nora(som fyller år imorgon).

Tack för alla underbara gratulationer igår och de fina presenter jag fick av familjen. Tacktack

TODAY ITS MY DAY!


MR. Noodles är det godaste jag vet, det fick bli min lunch idag tillsammans med lite våfflor. Nej men annars så är det min födelsedag idag, inte fått några presenter än, dock en blomma imorse av min mor, och min söta pojkvän kom med en liten bakelse med ett ljus i, imorse. Har fått väldigt mycket gratulationer från olika håll och det gillar vi. Tack Tack

s.t.r.e.s.s. s.t.r.e.s.s. s.t.r.e.s.s. s.t.r.e.s.s.


Som ni kanske sett så har det varit väldigt dålig uppdate, och det kommer det att fortsätta vara ett tag framöver pga mycket skolprojekt och så fyller jag faktist år på torsdag, så vi eller snarare jag har rätt mycket att göra. Så det kommer bara läggas upp enstaka inlägg, men det får ni leva med. Nu ska jag gå och fixa frukost.

Pusshej

Yes man, its friday


Äntligen kan man börja slappna av, håller på att sminka mig just nu ska platta håret också. Sen är det middag och jobb. På ett sätt ska det faktist bli kul att jobba, alltså att göra något annat på en fredag om ni förstår, och lura alla småttingar. Sen åker jag hem till pojkvännen och sover, myspys. Nej nu ska jag fortsätta.

Pusshej.

FRIDAY! YAY

Nu är det fredag och jag slutar när som helst, då ska jag och pojkvännen köpa den där vita bliusen jag visade förut från Gina Tricot. sedan vet jag inet vad vi ska göra för vi ska på en konstutställning med alla MP-klasser, men efter det ska jag nog hem och duscha sedan käka något och dra iväg till jobbet. Och älskling är så söt och möter mig när jag slutat vid 22.00, jag är ju ganska rädd när det gäller att åka buss och kollektivtrafik på sena kvällar, så det var gulligt av honom att möta upp mig. Sedan blir det FREDAGSMYS!

godmorgon är inget bra ord.

Godmorgon, tänkte bara skriva att jag deltar i att vinna The sims 3 PC på Elinas blogg.
Har aldrig varot med i en sådan här tävling förut, så det ska bli spännande och se vem som tar hem spelet. Nu ska jag äta lite frukost.

 


let the time run out!


Liknar du en kändis?
nej det tror jag verkligen inte
Bästa låten i världen?
finns alldeles för många för det
Är det ok med vita lögner?
det beror väl helt på. måste man så måste man
Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
faktiskt ingen, än så länge
Hur många timmar sover du per natt?
8-9 timmar
Vilket intryck gör du på andra?
överdrivet glad och ganska målmedveten
Det här vill jag bli när jag blir stor
tänker på det ibland.. men något inom foto
Det här får mig att bli alldeles vansinnig…
falskt folk
Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
humor! gillar inte smådryga jävlar
Hur var du som barn?
galen, skrattade mycket och väldigt nyfiken
Vad tycker du om fildelning?
vi gillart
Varför bloggar du?
kul att skriva av sig lite ibland då och då, och dela med mig av mina foton
Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
jag kan inte jämföra kärlek och vänskap.
Vad kan man leva utan?
det finns alldeles för mycket man kan leva utan, men ändå vill ha
Har du funnit Harmoni i ditt liv?
det har jag nog. fast inte för tillfället, det är ganska stressigt i mitt liv just nu
Hur ofta lagar du mat hemma?
inte ofta alls
Är du pinsam på fyllan?
nja, kanske, kanske inte
Vilken var din första konsert?
fall out boy på arenan/fryshuset
Människa som gör dig enbart glad?
jag skulle nog vilja påpeka människor. men främst min mamma
Värsta känslan?
jag skulle nog säga ångest
Är du vidskeplig?
nej det tror jag inte
Vart går din drömresa?
frankrike, eller tillbaka till thailand(kho chang)
Vem är ditt drömragg?
haha, ja du, joel kinnaman kanske?
När blir man vuxen?
ja du, det bestämmer man nog lite själv, finns ju folk som är lillgamla
Vem är din hjälte?
mamma
Vad skulle du helst vara – snygg eller lycklig?
lycklig
Vem har makten i ditt liv?
jag?
Har du någon fobi?
hmm. smuts


No one else but you


Tog en liten paus i mitt arbete och tog en promenad med min styvfar till Vällingby City. Min tanke var dels att få frisk luft och en promenad och när jag ändå var ute och gick så kunde jag ju lika gärna köpa nya strumpbyxor, det gjorde jag. Men min styvfar kan inte riktigt hålla sig när vi diskuterar min garderob, där det endast finns ett par byxor som är hela. Så han köpte ett par jeans till mig. Jag kan verkligen behöva det med tanke på att jag bara går runt i leggins och strumpbyxor, vilket jag gjort hela vintern.

Keep on walking


VAFAN! Solen skiner jag här sitter jag, inomhus?  Och ska jag säga er varför, jo för att jag måste skriva klart den där nedrans rapporten. Och ja, jag fick hjälp av min svenska lärare idag och det tackar vi för, men nu har jag kört fast igen men har mailat honom och hoppas på svar snarast så jag kan fortsätta och förhoppningsvis bli klar idag.

Annars då, sitter och dunkar Magnus Weideskog och Salen Al Fakir och dricker kaffe.. Har lite ångest, ska träffa Sebbes papi(farfar) imorgon och vill inte se ut som värsta lodarnissen, vill ju ge ett bra intryck hos den stränga farbrorn från Belgien, haha. Nej men jag vet inte vad jag ska ha på mig, så det måste jag fixa innan jag går och knoppar ikväll, med tanke på att jag ska direkt hem till Sebbe efter skolan med tanke på att de kommer dit lite efter att vi kommit hem. Nu ska jag kolla om svenskläraren svarat på mailet.

Later peeps.



Natalie wants to

Natalie ville att jag skulle uppdatera så nu gör jag det haha. Men grejen är att jag har inget att uppdatera om. Vad kan jag säga mer, vår lektion slutar straxt och efter det matte i två timmar. Fan nu måste jag uppdatera i skolgruppens blogg också.

Ciao


i can fix up your broken heart!


Rapporten går åt pipsvängen. Ska till läraren på onsdag förmiddag och få lite hjälp så jag hinner. Och juste fick veta för en timme sen att jag har sovmorgon till 10 imorgon, vilket betyder att om jag vaknar i hyffsad tid åker jag till pojkvännen och kanske gör honom sällskap till frukosten. mys.

make love not war

Här sitter jag med min paris mugg(med kaffe) och min Anthon Berg Mint och ska försöka skriva klart min rapport. Efter det ska jag bära ned några saker till källaren, äta middag och sedan röra mig mot tandläkaren med Claudia. Ska bli så trevligt att träffa henne nu igen, det var ju inte igår om man säger så. Nej nu måste jag öka takten lite om jag ska hinna.



Puss hej

you're good you're bad


Helgen börja gå mot sitt slut, men för det är den inte slut än på några timmar. Har suttit och laddat ner brushes i några timmar hahah, och nu ska jag göra mig i ordning och sedan dra mig hem till pojkvännen.

Ha en underbar dag!

FREDAG


NU: klä på mig det sista inför en två-timmars lektion, SEN ÄNTLIGEN HELG!

hallelujah


Pojkvännen är här och vi har det megamys. Pusshej

Så ser jag ut idag. SLAPP!?


10 sek från eclipse! LOVE


She loves you yeah yeah yeah



Godmorgon!
Jag har sovit underbart inatt, somnade nästan på direkten nä jag och älsklingen lagt på. Nu ska jag göra mig en frukost, sedan gör mig i ordning. Börjar runt nio


bring some time for us


NU: dagboken sen ska jag nog läsa lite ur Jonas Gardells En komikers uppväxt.

HJARTA


time will tell

NU: svenska rapport om min framtid...

DAGENS!? eller vad det nu kallas?

Kläder: Svarta leggins, randig tisha, blå jackan och stor muffig halsduk.
Smink: Mascara
Frisyr: Utsläppt
Bild: Min fina bakgrund på skoldatan

min. frukost. idag.

havreringar. vaniljyoghurt. macka. te.

n.y.t.t


Detta tänkte jag skaffa mig inom en snar framtid.

Blus - Gina Tricot.
Armband - Kapphal.

love


ny start

Ska börja om bloggen på nytt...

RSS 2.0