Nu flyttar jag

FRÅN OCH MED NU FINNS JAG PÅ BEECCAS.DEVOTE.SE

Onsdag 100630


Nu är jag nyduschad, uppfräschad och påklädd. Har inte gjort så mycket idag. Orkade inte städa, sen har jag sprungit runt i bikini hela dagen(hemma), till och med solat emellanåt. Kollade 2 eller 3 avsnitt av gg, har läst lite och nu ska jag dricka en kopp cappuccino med daimbitar i, supergott. Efter middagen ska jag ut på en liten promenix med lillebror min, det var ett ganska bra tag sedan vi gick på promenad han och jag.

Andreas Wijk



Onsdag 100630

God morgon!

Ja, vädret är ju kanske inte vad man hade hoppats på... Så blir nog ingen solning idag.. Men ska istället superstäda mitt rum och sådär. Måste även kolla upp biotider inför imorgon, men bokar nog imorgon, för Amanda kommer hem sent ikväll, och vill veta lite om tider och så. Vi ska se Eclipse, eftersom hon kommer hem så sent ikväll och det kommer vara sådan hysteri idag, med tanke på att det är Världspremiär idag. Och idag är det bara 2 månader kvar till  1 år med min älskling, tyvärr är han ju inte hemma, men ah 10 månader firrar man ju inte.

Är du ett litet Twilight-fan? Själv är jag ett litet smygfan, tihi


Nytt


Detta är nytt, dock köpte jag den svarta bikini överdelen för några veckor sedan.

närmare titt på mitt nya halsband.

Svart bikini överdel - Stadium, 99:-
Brun bikini överdel - H&M, 79,50:-
Marinblå playsuit - Bik Bok, 149:-
Halsband - H&M, 49,50:-

Tisdag 100629

Bjuder på denna söting för tillfället. Har solfrossa och ska kolla på Spanien-Portugal nu. skriver i halvlek igen.

Tisdag 100629

God morgon!

Idag är jag verkligen uppe med tuppen. Gick upp vid åtta, men la mig i sängen med datorn igen. Just nu håller jag på att göra mig iordning, ska nämligen till Skinnarviksparken på söder ooch sola med Annapanna all day long. Orkar inte visa vad jag har på mig, men mina gröna bajenshorts och ett stort vitt linne med, slappt som fan.


För er som undrar så är ju min pojkvän i Frankrike och kommer hem nästa vecka. Och det känns som om det är jättelångt dit. Eftersom jag tänker på honom hela tiden så går dagarna jättelångsamt(enligt mig).

Måndag 100628

Nu håller jag på att göra mig i ordning, ska in till söder och möta upp Anna alldeles strax för en omgång solning i den fina vädret, sedan en runda på stan. Sen när jag ätit middag här hemma ska jag ge mig ut på en cykeltur idag igen.

Vad ska ni göra idag?



ingen rubrik


Smygbild på älsklingen när han somnade hos mig en dag.

Känner att sängen kallar. Har kvälls-smsat med pojkvännen och uppdaterat honom om vad som hänt i sverige idag. Nu ska jag läsa lite sedan sova. Ska vara hos Anna kl 12:30 imorgon för att umgås med henne HELA dagen.

hittade denna filur på reolute.blogg.se

Nu har jag precis kommit hem från min cykeltur på en halv mil(på 30 min) och fått en jätteadrenalinkick, så nu ska jag ta det lugnt och kolla klart på fotbollen som jag lämnade i halvlek för cykelturen.


Väduren - skytten.
Jag och Sebastian.

Ni matchar varandra väl både i temperament och sexuellt. Väljer ni enbart kamratskap blir ni varandras bästa vänner. Ni samarbetar väl och går stärkta igenom de kriser som eventuellt kan uppstå.


middag, fotboll, träna

Såhär såg jag ut nät jag begav mig mot stan tidigare idag, nu ska jag straxt äta middag och samtidigt kolla på fotboll sedan ut och cykla i lite mer än en timme.

söndag 100627

Nu har jag solat klart men i omgångar, det var såååå varmt på balkongen ingen vind alls. Nu håller jag på att göra mig i ordning samtidigt som jag pratar med sebbe i telefon för sista gången på tio dagar. Jag ska ju in till stan och möta upp Bella och Erika kl 3. Nu måste jag fortsätta. Hörs senare med dagens.

söndag 100627

Godmorgon!

Vaknade nyss, efter att ha somnat om runt åtta, och nu är min pojkvän påväg i en bil till Frankrike. Så eftersom jag ska vara i stan runt tre så betyder det att jag har ca 4 timmar att fördriva här hemma. Jag tror jag ska börja med att sola en timme eller så.

Daniel är min idol


Daniels tal berörde och inspirerade mig en hel del. Idag har de varit gifta i en vecka, och jag är fortfarande lika lycklig för deras skull. Nu har tanken slagit mig att jag måste skriva dagbok/anteckna i tio dagar i streck, hade tänkt att han skulle få veta med hjälp av brev(typ) hur jag haft det under tiden då han har vart borta, lite som när Viktoria hade skrivit 30 brev till Daniel när hon skulle till Kina i en månad, fast nu är det ombytta roller, jag ska skriva hur det är här. Han kommer att får alla tio brev samma kväll han kommit hem.

Lördag 100626

Så, nu kan man pusta ut efter allt midsommarfirande. Och nu kan man börja fundera på att det är sommarlova för min del. Tyvärr är ganska många  vänner borta, Sebbe åker till Frankrike imorgon och Isabell åker till Holland på måndag och Amanda är på Åhland, men som tur är andra vänner hemma.

Imorgon ska jag ta farväl av min pojkvän via telefon kl 07:00, sedan ska jag möta upp Erika och Isabell inne i stan vid 3 för att umgås lite och sedan ta ett farväl av Isabell. Senare på kvällen ska jag ge mig ut på en timmes cykeltur, gud så ont i bena jag kommer ha efter, inte cyklat på jätte länge nu.

Juste Igår bokade vi våra Nice biljetter. Vi åker den 5 september. Kommer bli så skönt att få komma bort ett tag från Sverige, och att få komma bort till ett land som är ganska främmande för mig.


Ostindiefararen Götheborg i hamnen i Nice 2008, som min kära bror jobbar på idagens läge.

onsdag 100623

ÄNTLIGEN SOMMARLOOOOOV! gud så skönt att allt är över nu. Efter allt babbel i skolan så drog vi tjejer och min pojkvän till kungsan och satt där och tog det lugnt i solen, efter det åkte jag och sebbe hen till honom för att enbart gå ut med hunden och därefter råkade somna och vaknade halv 5. Vi som skulle vara i Vällingby kl 5 för att äta middag med min mamma och hennes kille. Vilket vi så smått klarade.

Kom hem vid sju och har sedan dess bara tagit det lugnt, tagit ett fotbad, st'llt i ordning alla möbler som hantverkarna flyttat på och kollat lite på tv. Nu ska jag ta det mera lugnt och fortsätta att lata mig och bara njuta av början på mitt sommarlov!

sleep well

Nu är vi hemma, eller vi har vart det ett tag. Vi åt lunch och handlade nytt rakgel till mina ben, woohoo... Haha nej men när vi kom hem så la vi oss och vila, och nu orkar jag inte vila mer, men sebbe sover så sött, funderar på att ta en bild.

min outfit för idag!


Tights - H&M
Bikini överdel - Stadium
Baslinne - Gina Tricot
Blus - Gina Tricot

Tisdag 100622


Godmorgon!
Vaknade för en liten stund sen, satte på tv och kollade lite på tv4 godmorgon. Nu ska jag äta lite frukost sedan ska jag ta en låång dusch och göra mig klar för dagen, ska ut på stan och fika med min älsklings Sebastian. Juste jag får inte glömma att måla naglarna rosa sen, kommer nog glömma de  i alla fall, lägger upp dagens outfit senare nör jag är klar då.
Pusshej!

Måndag 100621


Blir tyvärr ingen dagens outfit idag, men jag lovar er att imorgon kommer. Usch jag är så dålig på detta. var tidigare i stan med Amanda, vi gick runt på djurgården osv, jätte mysigt, satt och kolla på Kungahuset och bara njöt av solen. Men men nu ska jag in i duschen sedan slå på en film. Puss

Kvällsgodis


Min s
öta mamma kom hem med tidningen ROYAL och Vecko Revyn. Tack mamma. Nu ska jag när som helst äta en god middag med henne sedan ska jag ned och träffa min vän Amanda som tyvärr åker till Åland imorgon i en vecka.. KOmmer sakna henne, men jag dör nog inte haha.

Nytt i sommargarderoben


Det kungliga bröllopet

Vad tyckte ni om det kungliga bröllopet?

Jag tyckte det var det mest vackraste bröllop jag någonsin sett. Jag kollade från ca 10:00 - 17:00. Det köndes så bra när ringarna hade åkt på, det var nästan så en tår tittade fram men jag höll mig. Jga hade lovat mig att inte fälla en enda tår under det hela brölloppet. Jag har lusläst den extrabilagan man fick med aftonbladet igår och idag ska jag köpa Aftonbladet med en annan tidning om det kungliga bröllopet ska försöka lusläsa de också.

Visar en bild senare på en hel outfit som är dagens.

Söndag100620

Helgen har vart hellugn. Inte suttit vid datorn som ni kanske märkt. Men imorgon ska jag sola med Amanda sen ta en cykeltur. Nu ska jag luta mig tillbaka och kolla på Smekmånaden, sen sova.

Fredag 100618

Sista fredaen i skolan innan sommarlov då. Känns lite tråkigt faktiskt, för fredagar har varit de bästa dagarna på hela skolveckan, haha. nej nu måste jag kila.

wiihooo

Snart kan man andas ut. snart

Duktig är jag då


Bara en muntlig redovisning kvar och en inlämningsuppgift kvar sen är jag fri från skolarbeten och jag kan njuta av ett kommande sommarlov. Just nu har jag tagit en paus, har faktist åstakommit med fyra olika arbeten idag, mycket bra av mig själv så nu belönar jag mig sjölv med jordgubbar.

VISA erbjuder


Se fler erbjudanden eller lägg upp ett erbjudande och få dina läsare

Onsdag 100616


Onsdag!
Sitter på rörsta lektionen nu, och har egentligen inte alls tid med att sitta här och blogga så nu denna vecka kommer tyvärr inte vara så mycket update, men jag ska försöka, men som sagt jag har jättemycket att göra nu inför skolavslutningen. Allt ska vara klart tills på fredag och jag ligger riktigt risit till... Nej nu måste jag börja i någon ända.

Hörs senare (kanske)

Hos pojkvännen en snabbis.

Just nu sitter jag hos pojkvännen, vi ska snart hem till mig då vi måste kolla på en ganska tråkig film för att sedan göra ett arbere om den. Men för tillfället sitter jag och läser samtidigt som jag äter riskakor med smak av ost. Boken jag läser är Elsas Mode av Sofie Fahrman, jätte bra bok, rekomenderar den till tjejer som gillar att läsa om shopping, fest, kärlek, trender osv.

helvete

fan det går inte att ladda upp bilder :O

tråkigt värre

Det regnar och det är tråkigt, ska pyssla lite i mitt rym nu tror jag.

Livet leker


Så snart klar med engelskan, skönt, men tänker faktiskt vara lite busig och inte lämna in den imorgon kommer lämna in den på onsdag tror jag eller nått. För har bestämt att imorgon ska jag inte skriva på den, för ska nämligen efter skolan träffa mamma för att uträtt några ärenden, senare framåt kvällen vet jag inte ännu vad som händer, vi får se.

sånt är livet

Aloha.
Ledsen för updaten, men har varit hos min pappa hela helgen så jag har inte haft tillgång till dator där. Faktiskt ganska skönt utan dator också. Det har iallafall varit jätte skönt där och jag kom väl hem runt halv fyra idag. Så denna eftermiddag/kväll kommer väl betså av skriva lite engelska och umgås med mamma. Hörs senare

wiihoooo!!!


Torsdag 100610

Halloj, är nu hemma hos mig efter en ganska chill dag i skolan. Nu sitter älsklingen i min säng och läser senaste Vecko Revyn, så söt. Ikväll ska jag nog inte göra så mycket. Jo juste ska slänga upp något ur min sommargarderob ikväll också.

Onsdag 100609

Snart ska jag upp till Vällingby och möta min fina pojkvän för att köpa lite användara saker till min garderob.
Såhär ser jag ut idag + den vita koftan från H&M och vita Converse.


sommargarderoben

Jag lovade ju igår att ta fram något ur min sommargarderob. Så här en blus/tunika som jag köpte för inte så länge sen på Gina Tricot för ca 200-lappen om jag inte minns fel.

Svårt

Kunde inte somna, halvsov när amanda smsa, nu har vi pratat massor och beslutat saker som ska ske. Nu kan jag nog sova med ett leende på läpparna igen.

Godnatt

Tisdag 100608


Tror inte det blir någon cykling idag heller. Har inte ens ätit middag än så kanske cyklar till älsklingen imorgon istället.

Så ikväll blir det till att njuta av en lugn kväll med läsa bok och måla naglarna och kolla igenom min garderob. Vad ska ni göra en kväll som denna? Juste fick en liten kommentar för ett tag sedan, att jag ska visa lite ur min sommargarderob. Kan faktiskt börja redan imorgon med något plagg, så tar jag ett plagg i taget.

roligt.

Jag: fittcykel
Janne: Nej Rebecca, det heter damcykel...
Jag:
hahah okejdå. :D

jag dog lite inombords av skratt denna morgon.

sweet

Lyssnar på bra musik och funtar på att dra till Vällingby, behöver en bikiniöverdel och en vit bh, men känner mig så himla lat orkar verkligen inte. Orkar inte gå runt själv heller, känns skumt sådär. kanske åker upp imorgon istället, vet inte än hur jag ska göra.. Hur som helst är jag ledig imorgon och ska bara ta det lugnt tror jag.

fest är festis

festis cactus lime är fest.

se you


Nästan klar med min engelska uppgift. Blev inge cyklande... Min cykel är knas, mamma ska kolla på den imorgon. Nu ska jag slå på Norska Hollywoodfruar i väntan på mamma.

måndag 100607

Nu sitter jag och skriver lite på min ena engelska uppgift, och som tur är så fick jag veta idag i skolan att den andra engelska uppgiften ska vara klar typ på torsdag tror jag det var, så jag har tid på mig. Sen vet jag inte om jag orkar med att cykla, det är ju så tråkigt väder, kanske cyklar kanske inte, kanske gör min andra engelska uppgift istället. vi får se.

måndag 100607


Godmorgon.
Denna helg har verkligen varit i full gång, men nu är det vecka igen och det är skolarbeten som skall göras. Just nu så sover älsklingen och jag har duschat, ska väcka honom kvart över, sen hurmin dag ser ut så är det skola till 13:00 därefter ska jag till stadsbiblioteket och låna om en bok(har läst ut) som jag måste göra klart min engelska uppgift på, därefter ska jag ska jag göra klat en annan engelska uppgift, som egentligen ska vara inne idag, men det sket sig och sen efter det ska jag montera på min nya(sebbes gamla) sadel på min cykel och bege mig ut och cykla ett tag, könner att det var ett tag sen jag cyklade och det är faktiskt riktigt kul.

Nu vaknade sebbe, vilken tur, d¨behövde jag inte väcka honom sen.
Hörs senare

Studentdag

Sitter nu som vanligt i skolan nu, så kl11:00 ska jag hem til älsklingen för brunch med hela hans släkt, Carro tar ju studenten idag fan va kul, vill också haha men det ar två år kvar så det  är bara att vänta. Och sedan vid typ halv ett ska vi bege oss mot carros skola för hennes utspring, sedan hem med hela släkten.

L.e.d.i.g. h.e.l.a. d.a.g.e.n c.h.a.l.a.l.a.l.a.l.a.l.a.

Idag är et torsdag och jag är ledig, wuhuu.
Hur awesome är inte det? så, nu ska jag göra mig iordning och ochh ner till centrum och sedan åka iväg till min älskade pojkvän, vi ska ha mysdag hela dagen med massa sol, låter det mysigt?
nej nu måste jag sätta fart.

Såhär ser jag ut en ledig dag, short och min älskade junkyard tischa.

RSS 2.0